Семінар шкільних бібліотекарів міста Сміли

24.04.2018 15:08

   18 квітня у бібліотеці загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 зібралися шкільні бібліотекарі міста  для участі в  навчальному семінарі. Заняття було поділене на теоретичну та практичну частини. Розпочалося засідання з виступу методиста з бібліотечних фондів Смілянського методкабінету Г.М. Олійник, яка познайомила присутніх   із  навинками нормативно-правової бази та ділової документації.

    Завідувач медіатеки  НВК «Загальноосвітня школа І ступеня гімназія ім.. В.Т. Сенатора» І.І.Гичка надала інформацію про онлайн-сервіси в практичній діяльності шкільних бібліотек та познайомила з етапами впровадження УДК в роботу шкільних бібліотек.

    Практична частина роботи навчального семінару була присвячена ознайомленню із віртуальною виставкою як дистантною бібліотечною послугою. Бібліотекар загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13  С.С Фомічова підготувала та представила презентації про віртуальну виставку як сучасну бібліотечну послугу та показала декілька зразків віртуальних виставок: «Виставка літератури для дитячого та юнацького читання» , виставку різноманітних словників та виставку до вшанування жертв голодомору 1932-1933 років.

    Робота семінару була плідною, насиченою, актуальною, було надано багато необхідної інформації для подальшої діяльності шкільних бібліотекарів.