лютий 2017

11.04.2017 18:31

    Лютий надзвичайно насичений пам’ятними датами, народними святами та визначними подіями. Протягом цього місяця у бібліотеці школи проводились різні заходи: тематичні виставки літератури, бібліотечні уроки, народознавчі години, бесіди та конкурси. До Дня Святого Валентина була підготовлена виставка класичної  літератури  українських, російських та зарубіжних письменників, що оспівували кохання, «Любові всевишній присвячується», до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав виставка літератури «Афганськими дорогами» та демонструвались матеріали про учасника війни в Афганістані, учителя фізкультури, Цибка О.Л..

   До свята Стрітення в бібліотеці був проведений бібліотечний урок  - година народознавства «Стрітення. Народні звичаї та прикмети», під час якого учні 5 класу дізналися про традиції українського народу, приурочені цьому святу та пов’язані з ним народні прикмети. 17 лютого – до Дня спонтанного прояву доброти - з учнями 1 класу була проведена бесіда з етичного виховання «П’ять хвилин людяності». До Дня вшанування Героїв Небесної Сотні у бібліотеці була підготовлена тематична виставка літератури патріотичного спрямування  та бібліотечний урок для учнів 7 класу «Лютий сьогодні не лютий, а плаче…», на якому прозвучали вірші Сергія Пантюка, Надії Матюшенко-Гребенюк, Тетяни Шугар-Благодарної та Тамари Гресь, присвячені героям, що загинули на майдані під час трагічних подій 2014 року. Учні переглянули презентацію, прослухали пісню, приурочені революції гідності та пом’янули загиблих Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

   До Міжнародного дня рідної мови в бібліотеці демонструвалась виставка літератури «Мова кожного народу неповторна і жива…», для учнів 1 і 2 класів проведені «Мовні забаганки» - конкурсна програма, яка виявила знання  рідної мови та спонукала учнів -початківців до подальшого вивчення  мови.